top of page
IMG_20181122_214221.jpg

U.K.T.

Utazós Kalandjaink Története
  • Writer's pictureukt

Egy pár szó rólunk...

Updated: Jan 19, 2019

Tavaly februárban szerettünk egymásba, Skóciában. Nem az átlagos módon, de az most egy másik sztori. Azóta is a következő kalandokat és úti célokat keressük megállás nélkül!


Történetünk így Skóciában kezdődött, ott bejártuk a felföldet és a skót városokat. Nyáron megmásztuk a Tátrát és lenéztünk a Balkánra is (Horvátország és Macedónia). Szeptember óta pedig Grúziában élünk egy ösztöndíj lehetőségnek köszönhetően. Februárig terveink szerint bejárjuk egész Grúziát, majd a Kaukázust és persze a környező országokat is. Imádunk túrázni, hegyet mászni, biciklizni és városokat és kietlen helyeket felfedezni és ezeket az élményeket gyakran lencsevégre kapjuk.

Ha kíváncsiak vagytok kalandjainkra, tartsatok velünk, mert nem csak írásban rögzítjük élményeinket, hanem videókat is csinálunk róluk!!

Lejjebb megtaláljátok a Youtube csatornánk linkjét, ahol az utazós videóinkat láthatjátok, emellett az Instagram linkjét is, ahol a képek által inspirálódhattok egy kicsit.

Egy biztos: mi nem a kitaposott ösvényt járjuk, nálunk szóba se jöhetnek a mainstream helyek! Just off the beaten track!

Jó Szórakozást a bloghoz, valamint jó videónézegetést,

Lili & Balázs




Home: Blog2
Home: Subscribe
Subscribe
bottom of page